Ce oferim?

01

Evaluare


O etapa esentiala in dezvoltarea “sanatoasa” a oricarui business, deseori trecuta cu vederea, o reprezinta evaluarea, in prea multe cazuri oferindu-se solutii premature fara o cunoastere in detaliu a problemelor ce trebuie rezolvate.

citeste mai mult
02

Consultanta fiscala si financiara

Poate inca va intrebati de ce este atat de necesara prezenta unui consultant fiscal în activitatea de zi cu zi. Iata cateva motive: numarul mare de reguli si obligatii fiscale si birocratia apasatoare.

citeste mai mult
03

Contabilitate si expertiza contabila

Profesionalismul echipei noastre se remarca si in calitatea superioara a serviciilor de contabilitate si expertiza contabila pentru persoane fizice sau juridice, asistenta bazata pe experienta, dedicare si perfectionare continua.

citeste mai mult
04

Preinsolventa si insolventa

Oferta Das Group include cele mai bune servicii de restructurare si insolventa. Totul, pentru a va salva afacerea. Va asiguram ca orice client are la indemana cele mai bune solutii pentru a trece peste momentele dificile.

citeste mai mult
05

Mediere

Medierea este un concept aplicat la nivel international si face parte din categoria procedurilor alternative de rezolvare a disputelor (engleza A.D.R. – Alternative Dispute Resoluţion) pe langa arbitraj, negociere si conciliere etc. 

citeste mai mult